avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 4778
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 4778

Buna ziua. Am un srl nou infiintat cu domeniu principal de activitate Magazin de furaje cod caen 4778. Intrebarea mea este ce as mai putea vinde in magazin pe langa furaje in special iarna stiind ca furajele nu prea merg in acea perioada?
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Vonino1977, utilizator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 10:58, 26 Ianuarie 2019
Greu de raspuns la intrebarea dvs!!!
Unde este locata firma dvs?
Care este clientela dvs principala si care este cea potentiala?
Un studiu marketing este esential inainte sa infiintezi o intreprindere, vidul de comenzi pe iarna trebia prevazut si eventual adaugat un alt cod Caen care v-ar fi putut permite alte activitati de vanzare, lucrari si/sau servicii.
Dati mai multe detalii.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Demos, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Magazinul are vad comercial bun, are clienti, este la tara intr-un orasel mic. Voiam sa stiu mai exact ce as putea vinde in magazin impreuna cu furajele adica ce produse se ,, impaca" mai exact cu furajele in acelasi loc. Banuiesc ca alimente sau ceva asemanator nu pot. Mai am si cod 4776 pe langa 4778. Alte coduri se pot rezolva

Demos a scris:

Greu de raspuns la intrebarea dvs!!!
Unde este locata firma dvs?
Care este clientela dvs principala si care este cea potentiala?
Un studiu marketing este esential inainte sa infiintezi o intreprindere, vidul de comenzi pe iarna trebia prevazut si eventual adaugat un alt cod Caen care v-ar fi putut permite alte activitati de vanzare, lucrari si/sau servicii.
Dati mai multe detalii.

Dar puteti vinde crochete pt caini si pisici la fel de bine ca lese si zgarzi antipurici, articole bisericesti sau timbre, etc...!
4776 Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate.
Propuneti boboci de rate, gaste, etc...!
Noi nu putem sa ne dam cu parerea, calitatea noastra de profesionisti nu ne permite astfel de atitudini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ram82 ram82 Buna ! Va rog frumos sa-mi spuneti ce cod CAEN se foloseste pt. un magazin de furaje daca sunt II.(interprindere individuala) ? Daca aveti si dvs. un mag.de ... (vezi toată discuția)
Cod caen comert cu produse destinate animalelor de companie mioaraclaudia mioaraclaudia buna ziua,as dori sa infiintez o firma care sa aiba ca activitate principala comertul cu produse diverse destinate animalelor de ... (vezi toată discuția)
Activitate principala caen vechi s-a impartit in mai multe. ce trec conform caen nou? adela05 adela05 Daca am ca domeniu principal 524 si activitate principal cod caen 5248 (codul vechi), ce trebuie sa trec acum, dupa noul cod caen, ca si domeniu si activitate ... (vezi toată discuția)