avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN

Buna !
Va rog frumos sa-mi spuneti ce cod CAEN se foloseste pt. un magazin de furaje daca sunt II.(interprindere individuala) ?
Daca aveti si dvs. un mag.de furaje deschis va rog sa ma ajutati !B-)
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:37, 1 Februarie 2011
Acesta este codul: 4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor; comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate. SUCCES!
Multumesc pt. raspuns,dar mie mi s-a cerut azi de la Directia Sanitar Veterinara codul 4778,pt.a-mi da autorizatie! Ce parere aveti?
Am sa vand mai ales concentrate si furaje pt. animale,nu numai pt, cele de companie.
Nu stiu ce sa zic...codul acela este pretabil la altceva din punctul meu de vedere. Este discutabil si ce animal de companie imi aleg eu sau nu...:)) Sa va dea o baza legala pentru solicitarea acelui cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4778 Vonino1977 Vonino1977 Buna ziua. Am un srl nou infiintat cu domeniu principal de activitate Magazin de furaje cod caen 4778. Intrebarea mea este ce as mai putea vinde in magazin pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)