avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Culpa comuna sau vina lui?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Culpa comuna sau vina lui?

Culpa comuna sau vina lui?

Buna ziua. Astazi am avut parte de un accident usor. Era o coloana de masini ce stationa la semafor, culoare rosie pe partea dreapta. Eu iesind din acceasi parte, dreapta din parcarea unui magazin(cale de acces libera) urmand a face stanga pe sensul opus, m-am asigurat de pe contrasens cand brusc un alt vehicul depasea intreaga coloana de masini si a intrat in mine. Strada era cu un singura banda pe sens.
Este culpa comuna sau vina lui?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Accident usor Razvan006 Razvan006 Buna ziua As avea nevoie de o parere de specialist cu privire la vinovatul intr-un accident usor in care am fost implicat. Eram incadrat pe banda de stanga ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)
Prioritate semafor iustin_79 iustin_79 Vreau sa va intreb daca este corect, cum spun unii desi eu nu cred, ca atunci cand ai verde la semafor si faci dreapta pe un drum cu 2 benzi este obligatoriu ... (vezi toată discuția)