avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor bibliotecă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor bibliotecă

Bună ziua Lucrez la bibliotecă și până acum nu am beneficiat de sporul pentru condiții vătămătoare. Vă rog să îmi spuneți dacă se mai acordă acest spor. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Tessa99 , utilizator 06:30, 28 Ianuarie 2022
Vedeti pentru spor condiții periculoase sau vătămătoare de muncă :
1) REGULAMENT-CADRU din 24 mai 2018 privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporurilor pentru condiții de muncă, precum și a condițiilor de acordare a acestora pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Cultură"
[ link extern ]

sau

2) HG nr. 569 din 4 august 2017 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestuia pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Administrație" din administrația publică locală
[ link extern ]
Mulțumesc pentru răspuns. De la primărie mi s-a spus că sporurile sunt înghețate și că nu îmi pot acorda acest spor.
De cand lucrati ?
Lucrez se 30 de ani.

Cornel Vasile a scris:

De cand lucrati ?

Din 2018 sau 2017 trebuia sa va acorde acel spor.

Alte discuții în legătură

Despre sporuri bulgarasul bulgarasul un casier din primarie poate sa ia un spor de toxicitate pentru ca umbla cu banii , daca da care este articolul de lege. (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav sunt angajată la primăria de unde locuiesc, am făcut cerere pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt angajată la cresa in cadrul primăriei si din ... Gabriela Gabi1986 Gabriela Gabi1986 Buna ziua sunt asistent medical angajată la cresa in cadrul primăriei si din anul 2017 nu am beneficiat de mărire salarială și nu primesc nici sporuri ... (vezi toată discuția)