avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua sunt angajată la cresa in cadrul primăriei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua sunt angajată la cresa in cadrul primăriei si din ...

Buna ziua sunt asistent medical angajată la cresa in cadrul primăriei si din anul 2017 nu am beneficiat de mărire salarială și nu primesc nici sporuri .Având în vedere aceasta situatie am vazut ca alte colege din alte crese angajate la primărie beneficiază de sporuri.Va rog sa mă ajutati cum as putea sa imi cer drepturile salariale .Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
Gabriela Gabi1986, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 28 Ianuarie 2022
Pentru sporuri , vedeti :
REGULAMENT din 4 august 2017
privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestuia pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Administrație" din administrația publică locală
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor bibliotecă Tessa99 Tessa99 Bună ziua Lucrez la bibliotecă și până acum nu am beneficiat de sporul pentru condiții vătămătoare. Vă rog să îmi spuneți dacă se mai acordă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav sunt angajată la primăria de unde locuiesc, am făcut cerere pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
Acordare spor conditii vatamatoare emar emar Buna ziua. Am revenit in oct 2017 din concediu ingrijire copil la vechiul loc de munca. Mi s.a facut reâncadrarea potrivit legii 153/2017 insa in decizie nu ... (vezi toată discuția)