avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Vreau sa inscriu copilul aflat in plasament ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Vreau sa inscriu copilul aflat in plasament in familie,la ...

Buna ziua! Vreau sa inscriu copilul aflat in plasament in familie,la bursa de studiu.Alocatia si banii pt plasament primim in cont bancar.Langa cerere trebuie sa depunem cupoanele.Intreberea mea este:daca imprim din contul meu bancar si depun linga cerer e de ajuns?Am depus hirtiile pt sotul meu pt pensia anticipata la sfirsitul lunii noiembrie.Se cere adeverinta cu salariul net de la 01.10.2021-31.12.2021.O sa fie de ajuns pt lunile octombrie,noiembrie?

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)
Ajutor social familie monoparentala ela.m ela.m buna ziua,sunt din buzau am un baiat de 14 ani,sunt divortata si in noiembrie mi se termina somajul,unde pot face o cerere pt ajutorul pt familii ... (vezi toată discuția)