avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate contesta amenda primită urmare necompletarii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate contesta amenda primită urmare necompletarii formularului ...

Se poate contesta amenda primită urmare necompletarii formularului digital la intrarea in tara?menționez că persoana in cauza este vaccinata doar că a uitat

Alte discuții în legătură

Referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formular reactresearch reactresearch referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare in romania caz concret; persoana majora a intrat in Romania in data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum mă sfătuiți să procedez la primirea unui ... Pricope Adriana Pricope Adriana Bună ziua! Cum mă sfătuiți să procedez la primirea unui plic care, mă înștiințează că, pe data de 23 februarie 2022 (în baza unui proces ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)