avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formular

referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare in romania
caz concret; persoana majora a intrat in Romania in data de 01.01.2022, dupa un voiaj in Polonia la rude (calatorie de 7-8 zile)
nu a completat formularul de intrare digital de intrare in Romania in termen de 24 ore de la intrarea in tara; a completat formularul dupa cateva zile.
acum a primit scrisoare de la DSPB cu amenda contraventionala de 3000 lei
in ce masura poate contesta la Judecatorie aceasta amenda, avand in vedere faptul ca totusi a completat formularul dar cu intarziere de numai 2 zile, respectiv in 03.01.2022
cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: reactresearch , utilizator 16:12, 16 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva daca a fost abrogata ordonanȚĂ de urgenȚĂ ... mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Stie cineva daca a fost abrogata ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 129 din 15 decembrie 2021? Daca da, la ce data? Multumesc! (vezi toată discuția)