avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Doresc sa import(pe firma) din Turcia produse care au ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Doresc sa import(pe firma) din Turcia produse care au fost deja ...

Doresc sa import(pe firma) din Turcia produse care au fost deja importante , majoritatea sunt Made in China. Pretul este ok pentru mine doar ca m-am lovit de o problema: am contactat multe firme care fac import si mi-au spus ca nu imi pot aduce deoarece nu sunt produse in Turcia. Din ce am inteles acestia mi-au spus ca procedura este in felul urmator: produsele se factureaza in Turcia pe firma lor (locala) , iar apoi in Romania mi se o factura de pe firma locala. Nu prea inteleg procedura. Le-am spus ca importul il doresc pe firma mea si mi-au tot spus ca e mai bine asa prin firma lor. Cunoaste cineva o firma de incredere cu care a-ti mai lucrat pt importul din Turcia?

Alte discuții în legătură

Srl care sa comercializeze online haine din turcia CosminMX CosminMX Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care sa comercializeze online haine din Turcia. Nu doresc sa ma ocup eu de transport, am citit ca sunt firme care se ... (vezi toată discuția)
Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)
Facturi cu valoare zero claudiaP claudiaP Buna ziua, Am urmatoarele situatii: 1.Achizitie de marfuri cu factura. In aceeasi zi se primesc 2 facturi, una cu nr.222333 si cu valoarea 2800 cu tva ... (vezi toată discuția)