avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna .ziua .am.17. Ani. Si .vreau.sa.fac .cununia. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna .ziua .am.17. Ani. Si .vreau.sa.fac .cununia. civilă. Ce ...

Buna .ziua .am.17. Ani. Si .vreau.sa.fac .cununia. civilă. Ce .acte . Ami .trebuie..pariți. mei .âs .ân .germania. fara. Ei .as .putea. sa .fac .cununia.civilă.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:53, 8 Aprilie 2022
Ce motive temeinice aveti pentru a va casatori? Fara acordul parintilor nu se poate. Trebuie sa va adresati instantei de tutela. Mai bine mai asteptati pana impliniti 18 ani. La ce atata graba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie minora alex20 alex20 buna ziua sora mea si facut toate cele necesare pt nunta ea nu a implinit 18 ani implineste in oct nu a stiut de lege si pe 24 luna asta are nunta cum poate sa ... (vezi toată discuția)
Varsta legala pentru casatorie claudia00 claudia00 am o prietena ce are 16 ani si doreste sa se casatoreasca. parintii ei sunt deacord, insa de la primarie i s-a spus ca nu se poate casatori decat la 18 ani sau ... (vezi toată discuția)
Casatorie minor Niklaus Niklaus Buna seara.. pot sa ma casatoresc cu o fata minora care are 17 ani...? Multumesc... (vezi toată discuția)