avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Aviz epidemiologic. Buna ziua, Intrebarea mea este ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Aviz epidemiologic. Buna ziua, Intrebarea mea este legata de avizul epidemiologic ...

Buna ziua,

Intrebarea mea este legata de avizul epidemiologic de revenire in colectivitate la cresa. Fetita a absentat 2 saptamani din cauza une viroze usoare, joi am fost la dna pediatra si am luat avizul iar luni a fost zi libera. Vineri pediatra a fost libera. Marti cand am dus copilul la cresa au refuzat sa ni-l primeasca pe motiv ca au expirat cele 3 zile de la data eliberarii avizului. Vineri nu am dus-o deoarece am zis sa mai castige cateva zile pana cand se refacea complet. Chiar nu exista nicio exceptie in aceasta privinta? De ce daca absenteaza mai mult de 3 zile consecutiv nu mai este primita in colectiv daca nu prezinta niciun risc de imbolnavire pentru alti copii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roda2017 , utilizator 15:42, 25 Ianuarie 2022
Exceptia prevazuta de lege cand nu se mai solicita avizul epidemiologic la revenirea in colectivitate dupa vacanta. Legiuitorul prevede obligativitatea prezentarii avizului la 3 absente consecutive
Da, neprezentarea avizului la revenirea in colectivitate dupa vacanta contrazice cererea prezentarii avizului la 3 absente consecutive, nu este asa oare? Parerea mea este ca este mai indicat sa ceri un aviz dupa o pauza mai mare de 3 zile, de ex o vacanta, mai ales daca acel copil calatoreste.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
Roda2017, utilizator
Viata in Romania bate logica.
Cum se poate schimba o astfel de hotarare de guvern aberanta?
Au fost atacate in mod constant toate hotararile si actele emise de guvernati in pandemie, defiintate in instanta dar pe care aceiasi guvernati le-au schimbat denumirea si le-au emis sub o alta forma , tot abuziv, In concecinta, cat s-ar lupta cetateanul cu statul, este o lupta fara sfarsit si inegala. Asteptam sa se linisteasca intr-un final situatia asta stupida si neclara ce afecteaza intreaga planeta.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

Alte discuții în legătură

Preț aviz epidemiologic! bună ziua, fetita mea a stat acasă ... Corina271 Corina271 Preț aviz epidemiologic! Bună ziua, fetita mea a stat acasă mai mult de 3 zile pt ca s-a îmbolnăvit iar astăzi spre surprinderea mea când am sunat la ... (vezi toată discuția)
Nu am primit concediu medical ptr copilul bolnav de 2 ani si o luna arystyna arystyna Dupa o noapte in care fiul meu a avut febra intre 38 si 38.7 (i-am dat 2 Paracetamal supozitoare de 125 si 5 ml Ibalgin chiar si sosete inmuiate cu otet) ... (vezi toată discuția)
Avem liber si vineri pe 16 august? codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. Maine pe 15 august avem liber de la guvern. As dorii sa stiu daca avem zi libera si pe 16 august. Multumesc. (vezi toată discuția)