avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Preț aviz epidemiologic! Bună ziua, fetita mea a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Preț aviz epidemiologic! Bună ziua, fetita mea a stat acasă ...

Preț aviz epidemiologic!
Bună ziua, fetita mea a stat acasă mai mult de 3 zile pt ca s-a îmbolnăvit iar astăzi spre surprinderea mea când am sunat la pediatra pt aviz de intrare în colectivitate la gradinita, mi-a zis ca e contra cost 25 lei.
E normal asa ceva?
Pana acum 1 luna se dădeau gratuit fiind vorba de copii.
Exista aceasta lege?
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 15:17, 16 Martie 2023
Mai nou da, e cu bani.

Doar pentru cei care încep un ciclu educațional, avizul epidemiologic e gratuit, fiind prevăzut în contractul cu Casa de Asigurări în actele de suport pe care le eliberează medicul în per-capita. Toți ceilalți solicitanți plătesc, fiind acte medicale nedecontate din Fondul Unic de Asigurări de Sănătate, eliberate la cerere
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile asistentei intr-o grădiniță Simona_c85 Simona_c85 Buna seara! Ce pot face cu o asistenta de grădiniță care deși am aviz epidemiologic ca fetita e sănătoasă și necontagioasa pt a intra în ... (vezi toată discuția)
Aviz epidemiologic. buna ziua, intrebarea mea este legata de avizul epidemiologic ... Roda2017 Roda2017 Buna ziua, Intrebarea mea este legata de avizul epidemiologic de revenire in colectivitate la cresa. Fetita a absentat 2 saptamani din cauza une viroze ... (vezi toată discuția)
Custodie veronicailinca veronicailinca am o fetita de 3 ani si 2 luni,nu am fost niciodata casatoriti,fetita este pe numele tatalui,vine sa o vada odata la 5 luni.De 2 luni nu-mi mai achita pensia ... (vezi toată discuția)