avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

am o fetita de 3 ani si 2 luni,nu am fost niciodata casatoriti,fetita este pe numele tatalui,vine sa o vada odata la 5 luni.De 2 luni nu-mi mai achita pensia alimentara si de fiecare data cand o ia la el fetita mea ba face pneumonie,ba are rosu in gat,ba are enterocolita(am actele medicale).nu mai suport aceasta situatie.tin sa precizez ca doar am fost la mediator in urma cu 2 ani si am semnat un contract noi si mediatorul.cum pot face sa-si respecte indatoririle ca el vrea drepturi X-(X-(.....X-(
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
veronicailinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 17 Noiembrie 2015
Dacă el nu respecta înțelegerea puteți sa nu o respectați nici dvs.
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
ce ati semnat la mediator nu are valoare daca nu ati depus acordul ulterior in instanta.
Daca vreti sa executati silit pensia de intretinere, va trebui sa aveti un titlu executoriu si asta va da in cazul dvs, instanta.
Cred ca fetita s-ar fi imbolnavit si daca mergea la gradinita sau o putea face si la dvs. Nu e exclus sa se fi imbolnavit si prin neglijenta tatalui , dar e posibil sa se fi imbolnavit si fara ca tatal sa aiba vina.
Adresati-va instantei ( judecatoriei pe raza careia domiciliati) pt ca aceasta sa stabileasca o pensie raportat la venitul tatalui sau daca nu are, la salariul minim pe ec,iar daca decideti ca vizita copilei sa se faca la dvs si tatal nu e de acord, nu are decat sa ceara si dansul instantei ce doreste si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare program vizita minori petrea.manuela petrea.manuela Buna ziua. Actualmente intampin urmatoarea situatie: - am o fetita de aproape 6 ani , si del a1 an al micutei sunt tot intr-un continuu razboi cu tatal ... (vezi toată discuția)
Program copil minor. fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. ... Myth2016 Myth2016 Program copil minor. Fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. Acum 2 ani și jumătate, mama fetiței pleacă de acasă fără fetiță. Ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului florentinavlad florentinavlad buna seara am fetita de 5 ani am fost de comun acord cu fostul concubin sa ramana fetita la el deoarece nu aveam conditii de nici un fel pentru ea am decis in ... (vezi toată discuția)