Părintele care a stat cel mai mult cu fetița, am fost eu.....nu mama fetiței.
Urma să definitivam acordul, dar din cauza situației pandemice, am amânat pentru această toamnă, iar acum mama fetiței refuza medierea.
Eu ma voi lupta pentru jumătate jumătate....atât locuințele noastre, cât și grădinița sunt apropiate.
Fetița este foarte atașată de mine, nu mi poate interzice nicio instanță sa pot sta cu fetița mea timp egal cu mama fetiței.....nu sunt violent, nu am generat tensiuni, am evitat total orice discuții în contradictoriu cu mama fetiței, nu pot accepta să fiu rupt de fetița pe care o ador și de care am avut, am și voi avea grijă cât voi trăi.....pentru că o mamă este total ruptă de realitate și, care dorește, din motive numai de ea cunoscute sa ma rupă de legături sănătoase cu copilul nostru
gi-jane2 a scris:
Am apelat la un mediator, care a reușit să o convingă pe mama fetiței să stăm juma juma.
aveti un acord scris ? cand ati apelat la mediator, aveti un acord semnat ?
va va ajuta acum in instanta.
nu cred ca veti obtine sa stati fiecare cate o saptamana sau cate 2, dar cred ca veti obtine un program larg de vizite daca ziceti ca locuiti in apropiere de gradinita.
cand s-a stabilit ca locuinta copilului sa fei la mama, cum s-a stabilit vizita ?