avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Programul de vizita la minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Programul de vizita la minor

Buna ziua avocat.net sunt tatăl unei scumpe fetițe de 1 an și 8 luni, din nefericire după 3 ani de casnicie am divorțat de comun acord eu și mama fetiței, care este o persoana foarte conflictuala de fel. Desi am avut ocazia sa ne judecăm cu probe concludente al unui trai irascibil din partea mamei, cat și agresivitate asupra copilului, îmbrânceli, glas până la țipete, vorbire recalcitranta, avocata mi-a recomandat că sa ajung de comun acord printr-o mediere la cererea avocatei prin prisma avocatei, în ziua înfățișării la instanta, intre mine și sotie. Am efectuat înainte și medierea in fata unui mediator dar nu s-a ajuns la nici un acord decât desfacerea căsătoriei, revenirea la numele dinainte al mamei, dar nu ne-am înțeles și în privința custodiei (eu dorind comuna, mama custodie totala) (eu dorind toate weekend-urile ca program, mama doar câteva ore pe săptămână) (domiciul care l-am propus sa fie la mine condițiile fiind foarte bune, la mama corespunzătoare asa au scris in raport cei de la ancheta sociala, desi lasa de dorit in afara de un dormitor cu soba). Într-un final medierea in fata avocatei a avut loc cu 30 minute înaintea ședinței la instanta unde:

- s-a recomandat că programul de vizita de vineri de la 7 seara până sâmbătă la 7 seara, sa o iau pe fetița acasa sărbătorile de Paște și Crăciun cate 1 săptămână , zilele de concediu 30 de zile.
- domiciliul sa fie la mama.
- și custodie comuna.

Întrebarea mea este:

1. Privind de moment vârstă fragedă a fetiței, de când pot solicita schimbarea programului din 1zi/săpt. in 2 sau 3 zile/.săpt.?

Vă mulțumesc anticipat,

Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 20:13, 13 Martie 2018
Am sensata ca tocmai ati primit un raspuns? Si era un raspuns bun dupa parerea mea. Mai sunt alte nelamuriri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost de acord cu un anumit program de vizită pentru că minorul are acum un an și 8 luni. când pot solicita extinderea lui? liviu333 liviu333 Buna ziua avocat.net sunt tatăl unei scumpe fetițe de 1 an și 8 luni, din nefericire după 3 ani de casnicie am divorțat de comun acord eu și mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Program copil minor. fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. ... Myth2016 Myth2016 Program copil minor. Fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. Acum 2 ani și jumătate, mama fetiței pleacă de acasă fără fetiță. Ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)