avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

buna seara am fetita de 5 ani am fost de comun acord cu fostul concubin sa ramana fetita la el deoarece nu aveam conditii de nici un fel pentru ea am decis in instanta ca fara sa ramana la el iar eu sa platesc pensia alimentara dar dreptul la vizite si in vacante la mine problema e ca nu am avut in fiecare luna sa îi trimit pensia de 250 de lei dar am incercat sa i trimit la 2 luni iar el nu mi da voie sa iau fata in vacante deoarece nu iam platit pe toate lunile pensia si o invata cum sa mi vorbeasca tin sa specific ca fata e in custodia lui de 1 an iar in acest timp eu nu am putut sa iau fata la mine deoarece nu mi.a dat voie si fata sa indepartat enorm de mult de mine el intre timp sa insurat si fata o vizitez la poarta la el iar la gradinita nu mi da voie educatoarea sa vin la serbari deoarece îi este frica ca iese scandal cu cea de.a doua mama a fetitei intrebarea mea este il pot da in judecata din nou pentru a castiga custodia ei deoarece nu ma lasa sa ma implic in cresterea si educarea ei o indeparteaza de mine si cand o sun îi sopteste ce sa mi spuna in acest timp de cand e la el eu îi cumpar hainute jucarii ma interesez de ea la gradinita de ziua ei de nastere am fost la ea acasa i-am cumparat tort jucarii hainute incaltaminte dar cand am ajuns la ea era neingrijita hainele foarte murdare pe ea nu are cine sa o ingrijeasca asa cum o faceam eu tatal fetitei este cioban si de ea are grija bunicul ei si cea de a doua mama
Cel mai recent răspuns: florentinavlad , utilizator 05:50, 13 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Puteți cere stabilirea locuinței la dvs, iar, în subsidiar, stabilirea unui program de vizitare cât mai larg și cât mai clar.
Solicitați Protecției Copilului sa monitorizeze programul de legături personale apoi cu acesta, în care va scrie ca minora nu este pregătită sau lăsată sa vina cu dumneavoastră cereți de urgenta domiciliul copilei la dumneavoastră.
Încercați sa înregistrați tatăl care va spune ca nu da copila ca nu ați plătit pensia și faceți plângere la politie pentru șantaj.
Dacă fata nu dorește sa vina la dumneavoastră puteți sa îl și executați.
Când ca afla ca poate începe sa plătească penalizări o sa o trimită la dumneavoastră.
Întrebare însă, ce puteți dumneavoastră asigura copilei din punct de vedere financiar dacă nici 250 RON pe luna nu puteți sa ii trimiteți mereu?
Dacă tatăl sare și el ca și dumneavoastră câte o luna peste pensie, ați putea să o întrețineți?
chiar daca nu am putut trimite in fiecare luna pensia alimentara i-am cumparat hainute jucarii si tot ce are nevoie fetita mea iar daca o sa castig castodia ei îi pot oferi un sprijin emotional si financiar mai bun o sa fie mai bine ingrijita fata de cum e acum si o buna crestere si mult mai educata spun asta deoarece cea ce ma doare cel mai tare e ca nu mai vorbeste cu mine fetita e foarte inchisa in ea e mai tot timpul suparata nu mi mai spune mami o simt stresata emotional de aceea dorresc sa o iau lang mine eu m.am maritat am si un baietel de 3 luni iar unde creste el va creste si fata mea si mult mai sanatoasa si fericita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tata oanapdv oanapdv Sotul meu a aflat in urma cu un an si jumatate ca are o fetita ( la nasterea copilului). Cum mama fetitei nu a fost de acord cu efectuarea unui test ADN iar ei ... (vezi toată discuția)