avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce vătămare de natură să atragă nulitatea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce vătămare de natură să atragă nulitatea procesului-verbal ...

Ce vătămare de natură să atragă nulitatea procesului-verbal contravențional ar putea invoca un contravenient atunci când procesul-verbal a fost întocmit în absența acestuia? Mă refer la acele procese-verbale fictive compuse la secția de poliție și nu la fața locului.

Alte discuții în legătură

Anularea unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor in instanta panzarumitica panzarumitica speta: proces verbal intocmit la 12.06.2015 pentru o fapta savarsita la 09.06.2015(nu este pe circulatie ci pe legea 61/\'91); acesta contine toate elementele ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - sustinere in instanta marius_c marius_c Buna ziua! Acum ceva timp in urma am oprit masina pe care o conduceam intr-o statie de autobus. M-am dat jos din masina, am dat unei persoane care ma astepta ... (vezi toată discuția)
Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)