avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cereri pentru inscrieri de mentiuni privind modificati ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cereri pentru inscrieri de mentiuni privind modificati intervenite ...

Cereri pentru inscrieri de mentiuni privind modificati intervenite in statul civil roman:intrebarea mea este .,acum 30 ani am fost casatorita in Romania, am sentinta divort definitiva 1993.mam recasatorit anul trecut cu cetatean italian si am mers la sectia consulara la Roma va sa transcriu certificatul de casatorie in Romania, pe langa alte documente mi sa cerut si un certificat cu toate mentiunile inscrise , eliberat de autoritatile din Romania. Am facut cererea prin procura la locul de nastere dar nu erau inscrise mentiunile pe aceste.am decis sa merg in Romania sa rezolv aceastasta situatie. Ma puteti ajuta in acest sens? Multumesc

Alte discuții în legătură

Pe sentinta divort scrie un alt loc unde eu am fost cununata, ... Victoryta.71 Victoryta.71 Pe sentinta divort scrie un alt loc unde eu am fost cununata, Bucuresti. Iar eu mam cununat in jud. Olt eu am nevoie de certificat cu mentiunile de divort.. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Acte pentru a doua casatorie in italia Nna81 Nna81 Buna ziua tuturor! Sunt divortata in Italia de un cetatean italian. As dori sa ma recasatoresc in Italia cu un alt cetatean italian. Credeti ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)