avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pe sentinta divort scrie un alt loc unde eu am fost ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pe sentinta divort scrie un alt loc unde eu am fost cununata, ...

Pe sentinta divort scrie un alt loc unde eu am fost cununata, Bucuresti. Iar eu mam cununat in jud. Olt eu am nevoie de certificat cu mentiunile de divort.. mi se poate elibera acesta? Sau trebuie facuta rectificarea ? Ma ajutati in acest sens, ce am de facut?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:39, 30 Ianuarie 2022
ati divortat la judecatorie ? nu e important unde scrie ca v-ati casatorit

gi-jane2 a scris:

ati divortat la judecatorie ? nu e important unde scrie ca v-ati casatorit
da la judecatorie..dar eu trebuie sa merg sa fac cerere pentru certificat cu mentiunile de divort pentru cetatenie .multumesc
ce fel de certificat, cetatenia carei tari ?

gi-jane2 a scris:

ce fel de certificat, cetatenia carei tari ?

A serviciul consultar la Roma, mi sa cerut ,un certificat de stare civila fie nastere, casatorie, cu toate mentiunile inscrise,eliberat de autoritatile Romane..prin procura am facut cerere la primaria unde mam nascut , iar acesta era fara mentiuni scrise… pe 5-02 ma deplasez in Romania sa rezolv aceasta situatie neplacuta. Merg unde mam cununat acum 30 de ani , sper sa nu imi faca problema pentru acea gresala pe sentinta.. va multumesc f. Mult
hotararea se comunica la starea civila, deci ar trebui sa fie mentionat deja, poate nu ajunsese inca.

Alte discuții în legătură

Certificat nastere rodutx rodutx problema mea e simpla.2 oameni sau casatorit au facut un copil si au divortat dar mama a pastrat numele de familie al fostului.acum traieste in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de casatorie dupa un divort Rodi111 Rodi111 Buna seara . Pentru obtinerea cetateniei un Franta se cere certificatul de casatorie in original. Sunt divortata din 2003 si actul original à fost depus la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in germania micatalin71 micatalin71 1.Hotarare de divort cu apostila - Vreau sa stiu de unde pot obtine apostilarea, daca judecatoria la care s-a pronuntat divortul este in Medgidia? 2. ... (vezi toată discuția)