avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am avut o mașină și am radiat-o în anul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am avut o mașină și am radiat-o în anul 2021. ...

Buna ziua! Am avut o mașină și am radiat-o în anul 2021. Am depus certificatul de radiere la primărie împreună cu cererea de solicitare de a radia de la impozit mașina. M-am dus la primărie sa plătesc impozitul pe anul acesta și bineînțeles ca cei de la Primărie nu au înregistrat radierea mașinii iar acum ma pune sa plătesc iarăși impozit pe mașină radiata și sa îi duc hârtie. De unde pot sa procur alt certificat de radiere???? Va rog să mă ajutați!!

Alte discuții în legătură

radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina andrea.p andrea.p Buna seara Am si eu o intrebare, pt cine poate sa ma ajute, va rog. Am vandut o masina unei persoane care nu s-a mai prezentat pt transcriere...mentionez ca ... (vezi toată discuția)