avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Am o întrebare în caz de mobilizare sa fie totul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Am o întrebare în caz de mobilizare sa fie totul bine,armata ...

Am o întrebare în caz de mobilizare sa fie totul bine,armata am făcut-o în cazul unei chemări la unitate ptr mobilizare sunt obligat să mă prezint.
Eu am avut în armata o semipareza partea dreapta am luat tratament in spital militar pe scrisoarea medicala scrie medic ORL,Neuro-pshiatrie și scrie control periodic și etc.
Apoi am avut tratament ptr depresie după acum 5 ani am scrisoare medicala d la psihiatru și am luat tratament ptr nod în gît de la psihiatru.
Că sa fac pregătirea la unitate trebuie sa mi se facă rapid analize daca sunt abt sau nu sau unitatea să decidă ce trebuie sa fac sau sa depun înainte documentele că să știe de mine ptr mobilizare ce masuri se procedează.
Care e sfatul sa procedez sa fac demers la unitatea unde am făcut armata sau în caz că mă cheamă să arăt scrisoarea medicala de la psihiatru.

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:32, 7 Martie 2022
Dvs. sunteti in evidenta unui centrului militar judetean. Depuneti acolo documentele in copii xerox certificate la notar pentru autenticitate. Pastrati originalele si adresa prin care depuneti documentele, cu nr. de inregistrare/ data.
Situatia dvs. trebuie reglementata din timp.
Centrul militar mă are in evidenta eu depun o petiție le aduc la cunoștință cu copii xerox după scrisoarea medicala de la spitalul militar ce tratament am avut în civilie că sa primesc scris ce fac cu mine în situația asta și anunță unitatea unde am făcut armata.
Nu am de unde sa stiu ce va face Centrul militar.
Pot sa iau o adeverință ptr Centrul militar de la medicul de familie cu bolile care le-am avut sunt trecute din urmă semipareza partea dreapta,tratament psihiatrie 6 luni scrisoare medicala depresiv și o lună tratament nod în gît psihiatrie că să știe situația mea de sănătate să știe ce are de făcut cu mine în caz că se întâmplă ceva.
Atunci ei decid ce fac cu mine centru militar.
Răspunsul la întrebare care este cu adeverință d la medic.

Alte discuții în legătură

Malpraxis miralex123 miralex123 In urma unui rmn cranian mi s-a pus diagnosticul de importanta atrofie corticala bilaterala frontala si parietala. Cu rezultatul m-am dus la medicul neurolog ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu cum poate fi internata o ruda cu boala psihica dar cu discernamantul neafectat, care se opune internarii intr-un spital de boli nervoase. ... (vezi toată discuția)