avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... IMPOZIT PE VENITUL DIN VANZARI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

IMPOZIT PE VENITUL DIN VANZARI

Buna ziua!Am o intrebare : daca am efectuat o vanzare ( cabinet,imobil, masina) care sunt pe cabinet medical individual,( eu sunt P.F.A.), trebuie operat in contabilitatea C.M.I-ului pt. a plati impozit, aceste venituri trebuiesc impozitate chiar daca nu provin din activitate medicala??:"> Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Contabilitate cmi dena71 dena71 Buna ziua Imi poate spune cineva daca eu ca PFA pot sa tin evidenta la un cabinet medical individual . Stiu ca nu pot pentru firme care depasesc cifra de ... (vezi toată discuția)
Cmi activitate medic + vanzare cu amanuntul brigite brigite Buna ziua, Medic de medicina de familie cu Cabinet Medical Individual cu contract cu CAS. Exista cadru legal ca pe langa activitatea de medic sa pot vinde ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)