avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , transferul de pe un post de executie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , transferul de pe un post de executie pentru alt post ...

Buna ziua , transferul de pe un post de executie pentru alt post tot de executie in interiorul spitalului este valabil comform art.32 lg.153 din 2017 ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: BalanValentin , utilizator 10:54, 28 Ianuarie 2022
Nu este valabil ... transferul opereaza intre doi angajatori. La dvs ar fi vorba despre modificarea locului de munca/ a functiei.
Si pentru modificarea locului de munca , a functiei cum se procedeaza legal daca ambele parti sunt de acord ? Multumesc .
Se incheie act adițional la contactul de munca.
Buna dimineata , se poate aplica art.41 aliniatul 3 lit.c ? Multumesc .
Sunt aplicabile prevederile art,41 alin.1 coroborat cu art.41 alin.3 lit.c C.mun.

Alte discuții în legătură

Bună seara! lucrez în domeniul sanitar ,cu noul cod al muncii ... Cristina Daniela Iosub Cristina Daniela Iosub Bună seara! Lucrez în domeniul sanitar ,cu noul cod al muncii pot să mă transfer la sediul central fara să susțin examen?Menționez că am 22de ani ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Transfer intre doua spitale necula15 necula15 Cum se procedeaza in cazul unui transfer a unei persoane intre doua spitale, pe aceeasi functie. si baza legala. Va rog sa ne spuneti daca preluam numarul ... (vezi toată discuția)