avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salut!as dori sa stiu si eu daca este ilegal sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salut!as dori sa stiu si eu daca este ilegal sa montezi camere ...

salut!as dori sa stiu si eu daca este ilegal sa montezi camere video pe scara blocului unde locuiesc?sau ce conditii sunt necesare ptr.a fi montate?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:48, 28 Ianuarie 2022
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
si aici: [ link extern ] /
Atat timp cat asociatia de proprietari a parcurs procedura prealabila ,este perfect legal instalarea de sisteme supraveghere in partea comuna de imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video bloc Ciprian 1981P Ciprian 1981P Buna ziua...dacă vreau sa imi montez 1 camera de supraveghere la bloc sa vad parcarea am nevoie de autorizație,de acordul proprietarilor de la bloc,de la ... (vezi toată discuția)
Montare camere video intr o scara de bloc grg_zzz grg_zzz Buna ziua! O asociatie de proprietari cu o scara de bloc cu 31 de apartamente. S a intocmit un proces verbal in care fiecare locatar trebuia sa si dea acordul ... (vezi toată discuția)
Videointerfon la bloc hex_xeh hex_xeh Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)