avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permis cat BCE, reținut pe motiv de boală,iar în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permis cat BCE, reținut pe motiv de boală,iar în urma unor ...

Am permis cat BCE,reținut pe motiv de boală,iar în urma unor investiții medicale, am fost declarat apt pt cat B. Poliția nu vrea să-mi elibereze permisul, motivând că nu pot să mă scoată din sistem cu celelalte categorii. Ce pot să fac?

Alte discuții în legătură

Declarat inapt profesionisti ChavaLito ChavaLito buna ziua,acum 7 luni cand am facut analizele pentru scoala de soferi,la toti medicii inafara de oftalmolog am fost declarat apt,iar la oftalmolog nu am putut ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)