avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declarat inapt profesionisti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declarat inapt profesionisti

buna ziua,acum 7 luni cand am facut analizele pentru scoala de soferi,la toti medicii inafara de oftalmolog am fost declarat apt,iar la oftalmolog nu am putut recunoaste decat 3 randuri de cifre pe Planşele Ishihara iar medicul ma trecut inapt,si mi-a spus ca am o boala la ochi din nastere care nu poate fi vindecata,o boala pentru deosebirea culorilor dar legea care o obliga sa ma declare inapt nu a vrut sa mi-o arate,as dori sa stiu daca vreau sa dau pentru permis cat C+E si D,vechea fisa medicala cum ca sunt declarat inapt pt profesionisti m-ar putea impiedica sa fac aceste categorii?

Alte discuții în legătură

Testare acuitate vizuala - ambliopie AnonimXYZ AnonimXYZ De curand am fost angajat ca fotograf, am inceput sa-mi fac meseria, destul de bine, zic eu. Am auzit ca in perioada de vara se va face o testare a acuitatii ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare medicina muncii. discromat partial marse12345 marse12345 Salutare oameni buni!am si eu o mica problema care nu stiu cum sa o rezolv.De cateva zile am fost la un interviu,toate bune si frumoase am batut palma cu ... (vezi toată discuția)
Vizita medicala siguranta circulatiei Laria Laria Am obtinut permisul de conducator auto pe 23 septembrie categoria C+E.Am gasit un loc de munca corespunzator unde mi s-au cerut analizele medicale pentru ... (vezi toată discuția)