avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotenent in rezerva ...

Buna ziua!

Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotenent in rezerva din 1989 (am facut armata in 1983-1984, inainte de facultate (la TR), iar dupa finalizarea facultatii in 1989 am fost la o convocare de doua saptamani unde am obtinut gradul de sublocotenent in rezerva). In livretul militar pe care il detin nu este precizata clasa (I, II sau III) pentru acest grad. Recent, am fost convocat pentru a mi se inmana un ordin de chemare in caz de mobilizare sau razboi (l-am ridicat in 27 ianuarie). Va rog sa-mi spuneti daca acest ordin este conform legii! Adica pana la ce varsta pot fi mobilizat, eu fiind sublocotenent in rezerva fara clasa precizata? (ar fi cumva clasa I implicita?) Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotent in rezerva ... traian_an traian_an Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotent in rezerva din 1989 (am facut armata in 1983-1984, inainte de facultate (la TR), iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Varsta maxima de concentrare/mobilizare JOHNVASILE JOHNVASILE Sunt nascut in ianuarie 1961, figurez ca sublocotenent in rezerva din 1980 si vreau sa stiu pana la ce varsta maxima pot fi chemat pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula statutul de rezervist JOHNVASILE JOHNVASILE Sunt sublocotenent in rezerva iar in livretul militar am un ordin de chemare a rezervistilor la mobilizare. Sufar insa de o boala cardiovasculara care nu mi-ar ... (vezi toată discuția)