avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum se poate anula statutul de rezervist
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum se poate anula statutul de rezervist

Sunt sublocotenent in rezerva iar in livretul militar am un ordin de chemare a rezervistilor la mobilizare. Sufar insa de o boala cardiovasculara care nu mi-ar permite sa fac fata in cazul unei mobilizari. Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: JOHNVASILE , utilizator 09:19, 25 Ianuarie 2019
Adica in sensul de a fi lasat la vatra (scos din evidenta Centrului Militar) pe motiv de boala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta maxima de concentrare/mobilizare JOHNVASILE JOHNVASILE Sunt nascut in ianuarie 1961, figurez ca sublocotenent in rezerva din 1980 si vreau sa stiu pana la ce varsta maxima pot fi chemat pentru ... (vezi toată discuția)
Ordin de chemare a rezervistilor Alexx_00 Alexx_00 Buna seara ! Am fost soldat acum 15 ani ca fiecare barbat de varsta mea,si de cativa ani ,ma tot cheama de doua ori pe an la comisariat sa ma ia in evidenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotenent in rezerva ... traian_an traian_an Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotenent in rezerva din 1989 (am facut armata in 1983-1984, inainte de facultate (la TR), iar dupa ... (vezi toată discuția)