avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra. Am vrut sa ma ...

Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra. Am vrut sa ma amgajez pe 4 ore, luni si vineri, part-time. In fine. Am vorbit cu cineva si a inteles ce vreau, exact acesta era si anuntul initial. Ideea e ca pe contract sunt trecute 8 ore, 25 de milioane salariu. Am intrebat de ce. Mi-a raspuns ca este un contract standard. De asemenea, m-a pus sa semnez toate foile, fiind printre acestea si cerere incetare contract individual de munca, spunandu-mi ca trebuie sa-l semnez si pe acesta. Asa ceva nu se face…
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 3 Februarie 2022
Ce se mentiona in cererea de incetare ?

C.i.m. este intocmit gresit ....
Se specifica în cererea de incetare a contractului de munca individual: Subsemnata X, va rog sa-mi aprobati incetarea activitatii.conform art. 55 lit. b) Codul Muncii. Vi se pare normal ce v-am specificat mai sus?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este normala o astfel de situatie .... angajatorul o poate folosi oricand impotriva dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu: caută alt loc de muncă. Într-o zi te poți trezi că îți spune patronul: vreau să te culci cu mine, altfel te dau afară, ai cererea de incetare a contractului de munca deja semnată de tine.
Un nenorocit angajatorul.Asa m-a pus si pe mine. Era chiar ziua mea de nastere. Am semnat in acceasi zi si contract de munca si demisia. Am lucrat 2 luni dupa care am gait in alta parte. Litera b e de comun acord, nu beneficiezi nici de somaj.

Alte discuții în legătură

Urgent puci puci buna ziua,azi a fost ultima mea zi de preaviz,in urma unei demisii,fericita ca am scapat de ei azi ma trezesc cu un telefon in care mi se cere sa merg sa ... (vezi toată discuția)
Demisie fara invocare lege? cataradu cataradu este important ca in cererea de demisie sa fie specificat vreun articol din Codul Muncii sau poate fi trecut doar motivul acesteia. Initial pe 1.04.2011, seful ... (vezi toată discuția)
Demisie nicoleta78 nicoleta78 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema cu care ma confrunt. In cursul zlei de ieri mi-am dat demisia de la compania unde lucram. Am ... (vezi toată discuția)