avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decantor facut la nici 7 metri de fântâna noastră. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decantor facut la nici 7 metri de fântâna noastră. Bună ziua. Eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din ...

Bună ziua. Eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din luna noiembrie 2021. Vecinii și-au făcut un decantor la nici 7 metri de fântâna noastră, in scurt timp fântâna a fost compromisă, apa devenind verde si mirosul insuportabil. Au primit o hârtie de la primarie cum ca trebuie sa mute decantorul si sa isi faca curat in curte dar nu le-au pus nici un termen. A trecut aproape o lună de cand au primit hârtia si nu au facut nici o mișcare, au primit un termen si de la DSP ca până in 16 februarie 2022 sa isi mute decantorul dar nici la această sesizare nu au facut nimic. Nu stim la cine sau unde sa mai apelăm. Avem trei luni de cand aducem apă de la o altă fântână, apa o depozităm într-un butoi de 200 de litri care tine loc de fântână acum. Pe lângă faptul ca și-au făcut decantorul, gunoaiele din curte sunt de nedescris, au depozitat gunoi de la animale de peste 10 ani, oamenii isi fac nevoile sub gardul nostru, locul colcăie de sobolani din cauza mizeriei, gardul nostru este afectat tot din cauza mormanului de gunoi de grajd peste care acum e improvizată o șură pentru lemne. Am încercat să discutăm cu ei sa le explicăm dar ne-am lovit de amenințări, înjurături si de "Eu la mine in curte fac ce vreau". Vecinii sunt cumva protejații primarului si efectiv iti rad in nas si spun ca nu avem ce sa le facem. Nu au acte pe pământ, nu au acte pe camera in care stau ( au facut camera dintr-un grajd), nu au autorizație de construire nici pe decantor nici pe locuință, au improvizații de electricitate care pun in pericol toți vecinii, sunt niște scandalagii care aproape toată ziua sunt sub influența alcoolului. Nu e normal ca o fântână pe care o avem de 23 de ani sa fie distrusă într-o luna de un decantor facut in noiembrie. Dupa cum am zis suntem disperați si nu stim unde sa mai apelam. Sper ca mă puteți ajuta cu un sfat. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
Andreea Iris, utilizator

Alte discuții în legătură

Conflict proprietate privata jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
Conflict jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)