avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict

Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa fantana este un grajd din care curge gunoi,iar vecinul a facut asa fel incat gunoiul curge impreuna cu apa in fantana mea.
Cu multi ani in urma am chemat cei de la protectia mediului,ei au constatat ca apa nu este potabila din cauza gunoiului.
In aceasta primavara am dat in judecata,fiindca situatia a devenit insuportabila,am facut niste fotografii cum gunoiul curge din grajd spre fantana mea.
Toate doveziile pe care o am am depus in dosar,am angajat si un avocat.
Am fost la Tribunal si avocatul vecinului a zis ca vecinul sustine urmatoarele:chemarea in instanta am facaut din rea credinta,iar acuzatiile mele sunt nefondate.
Marea problema este ca mi-ar trebui martori iar in sat unde toti cunoaste pe toti nimeni nu vrea sa-si asume sa se prezinta ca martor,desi cunosc bine situatia.Intrebarea mea este :ce parere aveti am sanse sa castig procesul?Astept raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:00, 5 Octombrie 2011
cereti cercetare la fata locului.
cu privire la solutie in functie de probe instanta constata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict proprietate privata jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
Indeplinire sentinta obligatia de a face jano_ildiko jano_ildiko Am si eu o intrebare ,am avut un proces cu vecinul pentru ca ni s-a alterat fantana noastra cu apa din fantana lui,a creat un sant spre terenul nostru in care ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)