avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indeplinire sentinta obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indeplinire sentinta obligatia de a face

Am si eu o intrebare ,am avut un proces cu vecinul pentru ca ni s-a alterat fantana noastra cu apa din fantana lui,a creat un sant spre terenul nostru in care a condus si gunoiul din grajd.
Instanta a dat o sentinta prin care" paratul este obligat la astuparea segmentului de sant directionat spre terenul reclmantului,precum si la decolmatarea gropii de gunoi."
Chiar daca cereriile noastre nu au fost aprobate in totalitate,i nu vrem sa facem contestatie. Iar data la care paratul este obligat sa-si indeplineasca obligatia de a face nu este indicata nicaieri in sentinta.
De unde putem sa stim pana cand trebuie sa-si indeplineasca paratul obligatia care ii revine????
Stimat domn,

În astfel de cazuri, obligația devine executorie în momentul în care hotărârea este definivă. Dacă pârâtul nu o execută de bună voie, avansați dvs cheltuielile și recupreați-le ulterior.

Cu stimă.
Mai am o nelamurire in legatura cu acest proces.Ulterior cand am primit sentinta am realizat ca aproape nimic din cea ce afirma paratul nu este adevarat,iar in acest mod nu ne-a fost indeplinite preentiile noastre.
Cu ce am putea ataca sentinta,apelarea la rea credinta a paratului ar fi de ajuns???
Stimate domn,

Vă dați seama, motivele pe care dvs vă puteți întemeia un atac țin atât de ceea ce se află la dosarul dvs, precum și de ce a constatat instanța a căriei hotărâre doriți să o atacați.

Nu se poate răspunde, deci, atunci când aceste lucruri nu sunt cunoscute.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul"deseuri menajere" pe care nu il utilizez. Mamaia7 Mamaia7 Am avut grija de o batrana care mi-a lasat la tara casuta ei cu gradina.Rudele ei vecine nu au impartasit alegerea batranei.Acum strada sa asfaltat si ... (vezi toată discuția)
Nu am primit raspuns de la primarie, au trecut mai mult de 30 zile ciprianbelu ciprianbelu Buna ziua, Am depus la Primaria com. Frumusani, jud. Calarasi, 2 documente: 1 - o cerere de bransare la apa curenta (canalizare nu exista), au trecut mai ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)