avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii de plata de doua ori mai mari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii de plata de doua ori mai mari

Buna seara,
Am depus in termen "DECLARAŢIA UNICĂ privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice", in legatura cu inchirierea unui apartament (cedarea folosintei bunurilor). Acum m-am trezit cu obligatii de plata restante, cu mult peste ceea ce am declarat si am realizat. Obligatiile restante sunt corespunzatoare anului 2020 si deja sunt insotite de penalizari. As vrea sa stiu, ANAF poate dispune obligatii de plata mai mari decat cele care rezulta din Declaratie? Este vorba de sume de dou trei ori mai mari, nu de o simpla eroare. Culmea este ca am fost la ANAF si nimeni nu m-a putut lamuri, au constatat ca intr-adevar sumele sunt de doua si de trei ori mai mari si atat.

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri din inchiriere decs decs Buna ziua! Am dat spre inchiriere o locuinta, ma ajutati va rog cu informatii privind documentele pe care trebuie sa le depun la ANAF si sumele pe care le ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)