avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă sunt plecat în Germania și sunt condamnat la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă sunt plecat în Germania și sunt condamnat la doi ani ...

Dacă sunt plecat în Germania și sunt condamnat la doi ani sub supraveghere am 60 de zlie în folosul comunității nu am posibilitatea sa fac la ce riscuri ma supun?

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:49, 2 Februarie 2022
Revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. Dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credință, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligațiile impuse ori stabilite de lege, instanța revocă suspendarea și dispune executarea pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii! bog28 bog28 Buna seara . As dori sa stiu ce mi se poate intampla daca refuz sa prestez munca in folosul comunitatii? Am o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare si 60 ... (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)