avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită extras de cont la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

extras de cont la executarea silita

in conditiile in care exista instituita poprirea executorului judecatoresc i se pot elibera extrase de cont de catre banca? care este temeiul legal?
mentionez faptul ca poprirea nu a fost validata de catre instanta, iar dupa data instituirii popririi s-au eliberat sume de bani debitorului urmarit doarece acesta detinea o hotarare judecatoreasca de suspendare a executarii silite.
multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:06, 13 Ianuarie 2010
Se pot elibera extrase.
Daca exista hotarare de suspendare, tertul poprit trebuie sa o respecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)