avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Astazi am cumparat o masina Ford in valuare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Astazi am cumparat o masina Ford in valuare de 2500€, ...

Buna ziua. Astazi am cumparat o masina Ford in valuare de 2500€, am facut toate actele a fost totul ok. Dupa nici 30 minute de mers, a luat motorul foc, iesea numai fum. Am sunat vanzatorul de la care am cumparat masina si mi a spus ca, acum e masina mea, ca nu mai am eu ce sa i fac lui. Ce pot face acum?! Voi merge la Politie acum sa depun plângere sa vad daca pot rezolva ceva?! Am fost cu doi prieteni deci am martori.
Vânzătorul mașinii nici nu ne a lasat sa dam si noi o tura cu masina, am mers împreună cu el nici 5 minute si s a grabit sa facem actele. Probabil ca stia de problema.
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2022
Bsjahahkaiy67, utilizator
Buna ziua. Nu ati probat automobilul inainte de achitare? Nu ati facut o proba? Iesea fum, adica a ars masina sau iesea abur de la lichidul de racire? Ati chemat pompierii sa constate cauza incendiului?
Buna ziua, am probat masina nici 5 minuute in mers cu vânzătorul langa mine, dupa care m a grabit sa facem actele. Motorul a luat foc in mers, nu mai avea nici gram de ulei, absolut nimic, nu am chemat pompierii.





interventie moderator - sters citat anterior
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2022
trandafir2, moderator
Si a ars toata masina?
Nu, doar motorul, de acolo a ieșit si fum.

trandafir2 a scris:

Si a ars toata masina?

Da, trebuie sa il dati in judecata. Daca nu a ars toata masina, inseamna ca se repara.
Nu este inselaciune, este neglijenta din partea dvs ca nu ati verificat masina.

Alte discuții în legătură

Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Autoturism vicii ascunse LgOvMihai LgOvMihai Buna ziua. In data de vineri 6.12.2019 am fost la Cluj pt achizitionarea unui autoturism trecut pe numele sotiei vanzatorului. Masina fusese cumparata de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)