avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Garsoniera proprietar pers fizica inchiriere prin firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Garsoniera proprietar pers fizica inchiriere prin firma

Buna ziua,

Vreau sa inchiriez garsoniera parintilor, prin firma mea, care are deja sediul social acolo.
Vreau sa fiu perfect legal, de aceea va cer ajutorul in urmatoarele privinte:
- La ONRC
1. trebuie sa adaug codurile CAEN pt activitatea de inchiriere
2. trebuie refacut contractul de comodat pt a adauga acceptul proprietarilor pt inchiriere/subinchiriere. Ma puteti ajuta cu un model sau cum ar trebuie sa fie clauza aceasta ?
3. as dori sa deduc si facturile de utilitati care sunt pe pers, fizica (numele proprietarilor) si sa le refacturez chiriasilor. Ce trebuie facut in acest sens ?
Mai sunt si alte detalii /modificari de care ar trebui sa tin cont ?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Pot face contract de inchiriere ? iuli-ana iuli-ana daca vreau sa-i dau altei societati o cladire in administrare, eu ii refacturez utilitatile iar in schimbul chiriei se obliga sa renoveze cladirea, pot face ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)