avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se mai poate face recurs la o executare silita cu Kruk ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se mai poate face recurs la o executare silita cu Kruk daca cele ...

Se mai poate face recurs la o executare silita cu Kruk daca cele 15 zile au trecut?
Daca da, in ce conditii?
Pentru ca am tot vazut ca s-au facut multe magarii de catre cei de la Kruk, ceea ce ma face sa ma intreb daca nu sunt mana in mana cu executorul sau altceva....nu vreau sa lansez alte ipoteze mai dure.
De asemenea, este legal sa nu se faca o esalonare a datoriei si sa vina cu celebra fraza ca trebuie platit TOT ca altfel vai ce se intampla?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 31 Ianuarie 2022
Se mai poate face recurs

poate va referiti la contestatie la executare .
Ce puteti fce e doar contetstaie la titlu, daca au trecut cele 15 xile sau sa fiti repus in termen , daca e cazul.

De asemenea, este legal sa nu se faca o esalonare a datoriei

e legal, creditorul nu e obligat sa va reesaloneze, o face doar daca vrea. si vrea daca nu are ce sa va ia.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
Da, contestatie la executare, imi cer scuze. Plus, este normal sa nu se vina cu o solutie de esalonare a datoriei, in cazul in care aceasta trebuie platita?
Adica nu vii cu un mesaj de genul: "Mentionam faptul ca aceasta suma nu cuprinde cheltuielile de executare, acestea vor fi achitate separat catre dumneavoatra.Mentionam faptul ca aceasta reducere este valabila pentru un termen de 30 de zile, iar achitarea creantei se va efectua intr-o unica transa in decursul celor 30 de zile. De asemenea, intreaga suma trebuie virata in contul dumneavoatra."
Multumesc
Nu pare sa se mai poată face nimic acum.
Doar dacă pe viitor se va incalca legea va trebui sa mergeti imediat cu actele la.consultatie la avocat asa cum ați merge la medic cu o radiografie ca sa vada dacă va poate ajuta cu o contestatie la executare.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

urgent. bună ziua.. am primit o somatie de la bej care ma somează ca ... caef caef Bună ziua.. am primit o somatie de la BEJ care ma somează ca în 15 zile sa plătesc o datorie din 2006, ca altfel va începe procedura de executare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 ... caef caef Bună ziua. Ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 am luat un card de credit de la BCR pentru care am plătit pana în anul 2013 când am fost ... (vezi toată discuția)
Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)