avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sunt un tata disperat,am divortat de 2 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sunt un tata disperat,am divortat de 2 luni la notar ...

Buna ziua,sunt un tata disperat,am divortat de 2 luni la notsr de comun acord intr un fel pentru ca,conditia pe care mi a pus o ea ca sa accepte divortul era sa fie o clauza in care nu il pot scoate pe baietel din oras fara aprobarea ei,eu m am mutat in cluj din maramures,si nu pot merge tot timpul la el sa stau 2 ore cu el si sa ma intorc acasa,as vrea sa il iau si in cluj sa stea cu mine sa stea cu bunicii lui,dar mama lui nu il lasa nici cum,i am oferit bani,i am oferit de toate si tot acelasi lucru,va rog mult ce se poate face ca cedez ! Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alexrolyy , utilizator 14:13, 1 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa solicitati pe calea instantei de judecata modificarea convenției notariale în ceea ce privește programul de vizita în sensul de a prelua minorul la domiciliul dvs în weekenduri și vacante școlare.
Contactați un avocat și discutați în amănunt situația.
Va multumesc mult de tot !

Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greseala a fost ca nu apelati la av atunci cand trebuie ci ulterior cand se ivesc probleme.Divortati frumos in instanta, o actiune banala, nu exista nu imi acorda divortul...Solicitati in instsnta modificarea programului de vizita etc.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Credeti ma nu am vrut sa se ajunga in instanta,am vrut frumos pe cale amiabila,nu am vrut sa tarasc si copilu si pe fosta in instanta sa ne murdarim,dar se pare ca ea a jucat totusi urat !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Greseala a fost ca nu apelati la av atunci cand trebuie ci ulterior cand se ivesc probleme.Divortati frumos in instanta, o actiune banala, nu exista nu imi acorda divortul...Solicitati in instsnta modificarea programului de vizita etc.

Dacă minorul are varsta sub 10 ani atunci nu poate fi tarat prin instanta.
Doar minorii cu varsta peste 10 vor fi audiați de judecator.
Vorbiți cu un avocat și expuneți situația pe larg.

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor glucyana glucyana As vrea sa ma consult cu dv. intr-o problema, care ma framanta de ceva vreme. Am divortat anul acesta in aprilie, avem un baietel de 2 ani si 10 luni. Fostul ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare a minorului nicoleta15 nicoleta15 Buna seara! Am divortat anul trecut in luna iulie, minorul rezultat in urma casatoriei (care avea 10 luni la data respectiva)findu-mi incredintat. Tatal ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)