avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... buna ziua! la Contractul de creditare intre o persoana ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

buna ziua! la Contractul de creditare intre o persoana fizica ...

buna ziua!

la Contractul de creditare intre o persoana fizica si o Asociatie:

- Asociatia elibereaza chitanta pentru suma cu care a fost imprumutata?
(am citit postari de pe forum: era pomenita si chitanta, dar si dispozitie de plata si nu mi-am dat seama din raspunsuri care este varianta corecta)
- daca se foloseste CHITANTA, acolo unde scrie pe ea: suma ....x.... reprezentant.....: la REPREZENTAND: scriu imprumut?
- persoana fizica poate fi oricine sau e musai sa fie membra a Asociatiei?

Multumesc frumos!

Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
madalina_pt, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut de la o persoana fizica catre o asociatie sportiva bulgaras10 bulgaras10 am citit undeva ca trebuie facuta o dispozitie de incasare?cine o formuleaza si cum?pot gasi undeva un tipizat?dar pentru a se recupera banii,cum se ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Contract de imprumut acordat - procedura legala? Nina1 Nina1 Este incheiat legal un contract de imprumut realizat intre 3 parti, astfel : 1parte - .persoana fizica in calitate de imprumutant, a2a parte - .persoana ... (vezi toată discuția)