avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Imprumut de la o persoana fizica catre o asociatie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Imprumut de la o persoana fizica catre o asociatie sportiva

am citit undeva ca trebuie facuta o dispozitie de incasare?cine o formuleaza si cum?pot gasi undeva un tipizat?dar pentru a se recupera banii,cum se procedeaza?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:19, 4 Noiembrie 2012
O completeaza persoana care se ocupa cu caseria sau daca nu e o astfel de persoana (la cluburile mici) de catre reprezentantul clubului sau chiar contabilul. Il puteti achizitiona de la librariile care comercializeaza imprimate tipizate. Il gasiti sub forma de carnet.
Suma trebuie sa fie din partea unui membru al clubului si reprezinta o suma de bani pusa la dispozitie temporar pentru nevoile de numerar ale clubului. Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
george-neagu, moderator
Asociatia sportiva trebuie sa incheie cu persoana fizica un contract de imprumut in care se mentioneaza termenul de rambursare al sumei, iar pentru suma incasata se taie chitanta, nu dispozitie de incasare.
multumesc amandurora,dar...sunt amandoua variantele valabile sau doar una?suntem o asoc. mica si unul din membri vrea sa imprumute asoc.!
La care din variante va referiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de membru asociatie sportiva ella2389 ella2389 Buna ziua. Din nou va solicit ajutorul. Daca un club sportiv percepe o taxa de membru, se considera activitate economica? Ce inregistrari contabile efectueaza ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Contract de imprumut lenuborsan lenuborsan buna ziua.....ma aflu intr-o dificultate cine ar putea sa ma ajute.... trebuie sa intocmesc un contract de imprumut intre un SRL si o persoana fizica mai ... (vezi toată discuția)