avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă am permisul suspendat pen 90 de zile si am luat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă am permisul suspendat pen 90 de zile si am luat redobandirea ...

Dacă am permisul suspendat pen 90 de zile si am luat redobandirea când iau permisul peste 60 sau 30 zile ? De cand mi sa suspendat permisul sau de când am luat redobandirea ? Va rog ajutatima ca nu imi raspunde nimeni si nici la politie daca ma duc
Cel mai recent răspuns: catalinciprian , utilizator 14:28, 4 Februarie 2022
Da așă este am prins legea veche înainte de a intra si de aceea zic ca nu mi.a zis nimic politia de a nu mai da redobandirea deci daca intra legea ce.a noua nu ma încadram oricum pe 16 adica fix 31 de zile după suspendarea permisului si cand am împlinit 30+1 zi o sa ms duc sa imi ridic permisul cu siguranta.neasteptand mesajul pe e-mail de la politie precum mi.a acceptat redobandirea 30 de zile
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2022
Manuela Rășină, administrator

catalinciprian a scris:

nu mi.a zis nimic politia de a nu mai da redobandirea

Pai nu avea de ce sa zica ceva politia, testul este obligatoriu si pe legea veche si pe cea noua, nu e optional. Diferenta intre cele doua forme ale legii este ca in cea veche, daca dadeai testul ( si-l treceai) in primele 30 de zile de suspendare, aveai dreptul sa ceri reducerea, in legea noua acest lucru este exclus. Poti doar sa dai testul obligatoriu in cele 90 de zile si sa-l iei, ca sa nu primesti un surplus la pedeapsa de inca 30 de zile, total 120. Nici o reducere.
Am înțeles

Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire carnet conducere la 30 zilebuna ziua ! se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile ... Teo15 Teo15 Buna ziua ! Se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile in cazul in care conducătorul auto a fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la data de 16.01.2021 mi-a fost suspendat permisul ... Tanas56 Tanas56 Buna ziua. La data de 16.01.2021 mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru depășirea limitei de viteza și depășirea pe linie continua. În ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... PYA83 PYA83 Bună ziua, A fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 zile pe 28.01.2022,cf art 102/3/2 iar dovada a expirat pe 12.02.2022,întrebarea mea ... (vezi toată discuția)