as dori si eu daca se poate sa ma lamuriti la o intrebare.am primit o amenda RATB vineri in data de 8.01.2010 din cauza lipselor tonetelor de bilete.Eram impreuna cu sotul meu in Bucuresti, am luat autobuzul 305 in directia opusa de la statia aeroportului Baneasa de am ajuns tocmai in capat.acolo a trebuit sa ne urcam tot in 305 sa putem ajunge in centru insa nu era absolut nici un centru de vandut bilete.am vorbit cu un sofer si a spus sa ne urcam si cum ne-o fi norocul...eventual mergem sa cautam la prima statie.va spun sincer ca intre statia de capat al autobuzului 305 si statia baneasa nu am gasit niciun loc de unde sa putem cumpara bilete.in statia de la gradina zoologica s-au urcat un domn si un cavaler controlori.i-am explicat situatia ca nu cunoastem Bucurestiul si ca nu stiam de unde sa luam bilete.chiar o femeie a fost martora inca din statia de la capat ca am intrebat-o daca nu cumva are un bilet de vanzare.am primit amenda, ni sa dat un proces verbal cu rusinea care ni sa cuvenit plus batjocora controlorilor.eu as vrea sa contest aceasta amenda?am vreo sansa? cum si cui ar trebui sa ma adresez in conditiile in care eu locuiesc in constanta.va multumesc pentru timpul acordat.
Desi sunt sanse infime formulati contestatie,in instanta si inclusiv la conducerea socitatati de transport,poate vor avea bunavoita sa va anuleze amenda,mai ales ca nu sunteti din Bucuresti