avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: ...

Buna seara, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Fiului meu i s-a desfacut azi contractul de munca pt. ca i s-a desfiintat postul. Are vechime totala in munca de 15 ani si un salariu lunar brut lunar de 6324 lei. Isi face dosarul pentru somaj, dar intrebarea mea ar fi: Ar putea cineva sa-mi spuna cat va fi indemnizatia pentru somaj ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 12:32, 4 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce vechime in munca are fiul dvs.?
Am zis, 15 ani
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnziatia de somaj = 75% din valoarea ISR, la care se adaugă o sumă calculată prin aplicarea (asupra mediei salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare) unei cote procentuale diferențiate în funcție de stagiul de cotizare .... 7%, pentru persoanele cu un stagiu de minimum zece ani;

Indemnizatia de somaj = 375 lei + 7% x media salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare
Multumesc maestre, toate cele bune va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Mariana Petriuc Mariana Petriuc de ce indemnizatie de somaj beneficiaza un salariat cu studii superioare cu o vechime de 34 ani in munca? (75 + 10)% din salarul minim brut pe tara (750 lei) ... (vezi toată discuția)
Somaj Grigorie Palama Grigorie Palama La 15 anii vechime plus salariul brut 1525 cât îmi revine șomajul pe luna (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj 2015 truscamonika truscamonika Buna ziua , As dori sa va intreb cat reprezinta indemnizatia de somaj pe anul 2015 , pentru ca pe anumite site-uri scrie 75% din salariul minim pe economie + ... (vezi toată discuția)