avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună la articolul 16 se zice ca bursa de ajutor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună la articolul 16 se zice ca bursa de ajutor social cu 75 ...

Bună la articolul 16 se zice ca bursa de ajutor social cu 75 la sută din salariu minim 1572 și 75 la suta inseamna 1179. Întrebarea mea este cum se calculează pe mebrul de familie sau toată familia. Aștept răspuns ca să știu dacă mă incadrez sau nu .. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul ... bucovineanu69 bucovineanu69 Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul pe mebrul de familie ca sa depui 2022 pe semestrul II. Am văzut în ordinul de minister ca 1572 ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. pentru bursă sociala care este venitul pe mebrul ... bucovineanu69 bucovineanu69 Bună ziua. Pentru bursă sociala care este venitul pe mebrul de familie. Pe semestrul II anul 2022. (vezi toată discuția)