avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salutare! Se dă următoarea speța: Persoana cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salutare! Se dă următoarea speța: Persoana cu cetățenie ...

Salutare!
Se dă următoarea speța:
Persoana cu cetățenie romana locuiește de foarte mulți ani in Spania fiind căsătorită cu cetățean spaniol urmând sa dobândească cetățenia spaniola, stat ce nu accepta dubla cetățenie drept urmare va trebui sa renunțe la cea romana.
Întrebarea mea este următoarea: va avea probleme in ceea ce privește o viitoare moștenire din partea părinților in România din moment ce pierde naționalitatea romana? Vor fi mai multe lucruri de făcut dacă ea se va prezenta ca cetățean spaniol?
Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Naționalitate română și spaniolă andririsa andririsa Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: locuiesc in Spania de 12 ani iar in 2013 am solicitat si obtinut nationalitatea spaniola. La obtinerea ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romana si spaniola elenamarica10 elenamarica10 Buna ziua, Numele meu este Maria, sunt cetatean roman, locuiesc in spania de peste 10 ani si sunt casatorita cu un cetatean spaniol. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Cetatenie dubla (romana si spaniola) anisoarab anisoarab Femeie,cetatean roman,casatorita in spania cu sot spaniol,cetatean spaniol Daca solocita cetatenie spaniola,trebuie sa renunte la cetatenia romana? Multumesc! (vezi toată discuția)