Viorel Iordache a scris:
Din cate stiu eu Spania accepta dubla cetatenie
Nu știți bine. Deocamdată sunt doar discuții pe acest subiect, ultima dintre ele fiind în urmă cu câteva zile între miniștii de externe (al nostru și al lor):
Șeful diplomației române s-a referit, totodată, la rolul esențial al comunității românești în domenii-cheie ale economiei spaniole și a mulțumit părții spaniole pentru sprijinul oferit în vederea bunei integrări a cetățenilor români care trăiesc și lucrează în Spania. În acest context, ministrul Bogdan Aurescu a pledat pentru identificarea unei soluții juridice pentru ca românii din Spania care își doresc acest lucru să poată deține dubla cetățenie română și spaniolă, acesta fiind un deziderat constant al membrilor comunității române din această țară.
[ link extern ]
andririsa, acum aveți doar cetățenie spaniolă. Dacă sau când Spania va accepta dubla cetățenie se va găsi, cu siguranță, și o soluție pentru românii aflați în situația dvs. Deocamdată nu aveți ce face.
Despre adăugarea numelui românesc de familie la cel pe care îl aveți acum interesați-vă la autoritățile spaniole, nu cred că cineva vă poate răspunde aici.