avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua o întrebare Pe firma mea nu am mașina 3,5t ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua o întrebare Pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care ...

Buna ziua o întrebare Pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care sa încep sa lucrez sa transport marfa și închiriez de la o alta firma care aceeași firma îmi oferă și un contract de colaborare adică (tot cu el sa fac un contract de colaborare de transport marfa pe comunitate)(adică un alt contract pe lîngă cel de închirierea masini. Trebuie sa am un manager de transport marfa atita timp cit eu nu am nicio mașina pe numele meu sau pe firma mea care sa fac transport de marfa doar închiriez (închiriata) după cum am înțeles ca din luna mai sar baga și licenta pentru 3,5t ?va rog frumos vreau sa știu un răspuns concret dacă da am nevoie sau dacă nu nu am nevoie și dece vreau sa știu și explicatia?? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua va rog a-mi explica și mie pe înțelesul meu daca ... V2000 V2000 Bună ziua va rog a-mi explica și mie pe înțelesul meu daca doriți! Eu am firma mea nou infintată de transport marfa cu 3,5t pe comunitate sau în caz ... (vezi toată discuția)
Licenta auto fercovicigheorghe fercovicigheorghe Buna ziua,Vreau sa aduc pentru vanzare simultan 3 autoturisme cu Autoplatforma 3,5t+Platforma 3,5 t. Am nevoie de licenta transport marfa si Atestat manager de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)