avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua va rog a-mi explica și mie pe înțelesul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua va rog a-mi explica și mie pe înțelesul meu daca ...

Bună ziua va rog a-mi explica și mie pe înțelesul meu daca doriți!
Eu am firma mea nou infintată de transport marfa cu 3,5t pe comunitate sau în caz de tur-retur ( nu sunt angajat pe firma mea și nici nu am angajat eu sunt și patron și sofer),dacă închiriez o autoutilitara de 3,5t nu contează duba sau prelata și sa lucrez cu ea eu personal cu o alta companie care oferă colaborare de 3,5t marfa pe comunitate respectiv tur-retur cum voi găsi sunt obligatorii aceste atestate de detasare sau formulare de detasare pe comunitate sau în caz de tur-retur pentru șoferii patronii? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 2 Februarie 2022
Intrebati la ARR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua o întrebare pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care ... V2000 V2000 Buna ziua o întrebare Pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care sa încep sa lucrez sa transport marfa și închiriez de la o alta firma care aceeași firma ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna externa sofer, detalii plata justificare legala kenny_petrovic kenny_petrovic Buna ziua, Pentru acordarea diurnei externe in cadrul unei firme de transport a unui sofer pe o autoutilitara de 3,5t care a realizat o cursa tur-retur (de ... (vezi toată discuția)