avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o firma de transport (SRL - cod CAEN 4939)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o firma de transport (SRL - cod CAEN 4939)

Buna ziua, detin o firma de transport (SRL - cod CAEN 4939) fara angajati, eu fiind unicul asociat si totodata Administrator.
Am un contract cu o companie multinationala pentru transportul angajatilor in diverse locatii si transportarea de marfuri usoare care pot fi livrate cu o masina mica ( nu este nevoie de 3,5t).

Intrebarea mea este daca sunt nevoit sa dețin acel atestat ARR de manager transport persoane/ marfă sau daca trebuie sa angajez pe cineva cu acel atestat?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 9 Octombrie 2023
Numai daca aveti un parc auto cu o capacitate maximă combinată de 50 de vehicule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Managerul de transport marfa drept de angajare la 4 firme? loredana291 loredana291 Buna ziua, sunt manager de transport marfa cu PFA. Intrebarea mea este daca pot lucra la 4 firme cu functia de Manager de transport. Am inteles ca e cam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)